Hej och välkommen till Wikingservice!

Wikingservice grundades våren 2017 av Niclas och Susanne, ett gift par från västkusten i Sverige som älskar klimatet och människorna här i Torrevieja. De köpte ett radhus i Torrevieja för många år sedan och firade semester här flera gånger om året. De upptäckte då att de saknade någon pålitlig person som kunde se efter bostaden när de själva inte fanns på plats. I Sverige arbetade de med olika serviceyrken och kände för
varje gång de var här nere i Torrevieja att de ville stanna kvar. Så hösten 2016 sålde de hus och hem och flyttade hit. Kort därefter startade de Wikingservice som erbjuder olika hemservice tjänster och uthyrning av bostäder.

Susanne: ”Många gånger när vi reste ner på semester kom vi fram sent på natten. Då hade det varit skönt om någon hade fyllt upp kylen med det nödvändigaste och sett till att det fanns vatten och annan dryck. Det hade även varit toppen att slippa städa och bädda rent i sängarna. -Tänk om man hade kunnat starta semestern och allt detta redan var ordnat.” – Självklart är detta en service som Wikingservice erbjuder!

Translate »