Lägenhet i Playa Flamenca

Denna lyxiga lägenhet med 3-sovrum och 2-badrum finns för långtidsuthyrning i det exklusiva bostadsområdet Flamenca Village i Orihuela Costa.

  • Underbart poolområde
  • Underbart poolområde
  • Lägenheten har en härlig uteplats
  • Lägenhet i Playa Flamenca med en härlig uteplats
  • Luftig uteplats på lägenhet i Playa Flamenca
  • Nära koppling mellan inomhus och utomhus

Denna bostad är belägen i ett stort och lugnt område med flera lägenheter. Det finns idag två stora pooler, varav den ena är uppvärmd och den andra har en bar placerad i mitten som är öppen under de varma timmarna på dagen. I området finns även gym, bastu, jacuzzi och vackra planteringar att njuta av.

Lägenheten har ett ljust och rymligt vardagsrum i öppen planlösning med det moderna köket som vetter ut mot den stora terrassen på hela 28m2. Den består av tre sovrum, ett med en dubbelsäng och två med två enkelsängar. Det finns sovplats för totalt 8 personer med 6 sängplatser och en bäddsoffa i vardagsrummet. Två av sovrummen har utgång till den stora terrassen. Det finns smarta inbyggda garderober i alla sovrum och det stora ”master” sovrummet har ett eget privat badrum och en klädkammare.

Nybyggd med modern inredning

Denna bostad är helt nybyggd och hyrs ut fullt utrustad med nya moderna möbler och helt nya vitvaror. Det finns kanalsystem med luftkonditionering för värme och kyla och golvvärme i alla badrum. I lägenheten finns även wifi.

Ett utmärkt läge med gångavstånd till allt och busshållplatsen precis utanför bostadsområdet. Det är 650 meter till Playa Flamenca stranden och 650 meter till det stora köpcentret La Zenia Boulevard. Den populära lördagsmarknaden och ett flertal restauranger ligger precis runt hörnet.

Hyreskostnad: 2.500€/månad plus el och vatten under högsäsong
1.600€/månad plus el och vatten under lågsäsong

För den som önskar finns möjlighet att även hyra garageplats mot en extra kostnad.

För långtidsuthyrning av denna underbara lägenhet i Flamenca Village i Orihuela Costa kontakta oss idag!

Translate »